Blogg

Här hittar du senaste nytt om oss och artiklar som kretsar kring digital strategi och leadsgenerering. Trevlig läsning!

White Paper: 10 nyckelfrågor om Lead Generation

Daniel Castaño
Daniel Castaño

Lead generation och marketing automation är det bästa sättet att sälja mer snabbare. Med hjälp av din webbplats och online-marknadsföring kan du skapa nya kunder lättare. I den här guiden som du kan ladda ner gratis så ger vi dig en genomgång av det du behöver tänka på för att ta din försäljning och marknadsföring till nästa nivå.

Leer

Från Growth Hacking till Lean Marketing

Daniel Castaño
Daniel Castaño

Internet är platsen där det varje dag föds nya tecken och trender. I dag ska vi gå igenom ett koncept som används mycket i USA och som Tiny Mondo anser vara nyckeln till en webbplats inkomster. Sanningen är att ingen webb fungerar av sig själv efter lansering. Bakom varje onlineframgång finns en väl genomtänkt marketingkoreografi och produktutveckling. Välkomna till Growth Hacking –världen!

Leer

Smartare och billigare rekrytering med Marketing Automation

Daniel Castaño
Daniel Castaño

Nyligen fick vi i uppdrag att hjälpa ett välkänt konsultföretag med deras omfattande och årliga rekryteringsprocess. Tidigare har de gått ut med information gällande rekryteringar i bloggar, tidningar och mailutskick utan att ta reda på den faktiska kostnaden för varje kandidatförvärv till deras databas. De har inte heller kunnat utvärdera vilka kanaler och medier som varit de mest effektiva för att locka och rekrytera högkvalitativa och verkligt intresserade kandidater.

Leer

(Not Provided). Det mörka Google och slutet för SEO

Daniel Castaño
Daniel Castaño

(Not Provided). Som ansvarig för Google Analytics på ditt företag älskar du säkert att rota runt bland de organiska sökningarna för att identifiera de nyckelord som besökarna använder för att hitta till din webbplats. Men kanske har du börjat bli lite förbryllad eftersom fler och fler av sökningarna bara visar frasen "Not provided". Hur kommer det här sig? Tyvärr är de bakomliggande orsakerna värre än man kan tro.

Leer

Bästa CMS 2018

Daniel Castaño
Daniel Castaño

CMS - content management system - är en hörnsten i webbproduktion och ryggraden för varje modern webbplats med behov av kontinuerlig uppdatering. Sen tidiga 2000-talet har content management-systemen blivit allt mer sofistikerade och komplexa, och mångfalden har exploderat.

Leer